• زمان انتشار : 1405/06/13 - 11:50
  • بازدید : 40
  • بازدید کننده : 31
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

چراغ توسعه در مجموعه ۳۸ هکتاری لار روشن می‌شود؛ آغاز عملیات روشنایی در ورودی شهر

عملیات اجرای طرح روشنایی زمین ۳۸ هکتاری ورودی شهر لار از سمت جهرم آغاز شد؛ محدوده‌ای که با تملک شهرداری و اجرای بخشی از زیرساخت‌های اولیه، در مسیر تبدیل شدن به یک مجموعه گردشگری، فرهنگی، تفریحی و رفاهی قرار گرفته است.

به گزارش روابط عمومی شهرداری لار؛ زمین موسوم به ۳۸ هکتاری در ورودی شهر لار از سمت جهرم، یکی از ظرفیت‌های مهم شهری برای توسعه فضاهای گردشگری، تفریحی و رفاهی به شمار می‌رود؛ زمینی که در تملک شهرداری قرار دارد و طی سه سال  گذشته، اقدامات زیربنایی برای آماده‌سازی آن آغاز شده است.

 

در همین راستا، تاکنون مسیر دسترسی به این محدوده احداث، شبکه برق‌رسانی اجرا، فضای سبز ایجاد و تأسیسات آب‌رسانی مورد نیاز فراهم شده است.

 

اکنون نیز با آغاز عملیات اجرای طرح روشنایی، یکی دیگر از زیرساخت‌های مورد نیاز این مجموعه در حال شکل‌گیری است؛ اقدامی که می‌تواند زمینه را برای توسعه تدریجی فضاهای پیش‌بینی‌شده در این محدوده فراهم کند.

 

زمین ۳۸ هکتاری در یکی از ورودی‌های اصلی شهر لار واقع شده و از منظر موقعیت مکانی، ظرفیت قابل توجهی برای میزبانی از فضاهای گردشگری و تفریحی دارد. بر اساس برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده، این محدوده قرار است در آینده به یک مجموعه جامع گردشگری، فرهنگی، تفریحی و رفاهی تبدیل شود.

 

اجرای پروژه روشنایی، پس از ایجاد مسیر دسترسی و فراهم شدن زیرساخت‌های آب، برق و فضای سبز، در ادامه روند آماده‌سازی این مجموعه انجام می‌شود و بخشی از فرآیند توسعه زیرساختی آن محسوب می‌شود.

 

توسعه این مجموعه می‌تواند علاوه بر افزایش سرانه فضاهای تفریحی و رفاهی شهر، به تقویت ظرفیت‌های گردشگری لار و ایجاد فضایی مناسب برای حضور شهروندان و گردشگران کمک کند.

 

از سوی دیگر، قرار گرفتن این مجموعه در ورودی شهر از سمت جهرم، اهمیت آن را در منظر ورودی لار دوچندان کرده است؛ به‌گونه‌ای که تکمیل و بهره‌برداری از فضاهای پیش‌بینی‌شده در آن می‌تواند در آینده، چهره این بخش از ورودی شهر را نیز دستخوش تغییر کند.

 

با آغاز عملیات روشنایی، روند آماده‌سازی زمین ۳۸ هکتاری یک گام دیگر به جلو رفته و این محدوده بیش از گذشته به سمت تبدیل شدن به یک مجموعه چندمنظوره شهری پیش می‌رود؛ مجموعه‌ای که قرار است در آینده، بخشی از نیازهای شهر لار در حوزه‌های گردشگری، فرهنگی، تفریحی و رفاهی را پاسخ دهد.

  • گروه خبری : اخبار فرهنگی,اخبار شفافیت,اسلایدشو,اسلایدشو وسط صفحه,تب اخبار,تب گالری تصاویر,اخبار متحرک
  • کد خبر : 1076
کلیدواژه ها
سید کامران  علوی
خبرنگار

سید کامران علوی

تصاویر

]

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آمار بازدید از سایت
1008673 نفر
همه بازدیدکنندگان
744 نفر
بازدیدکنندگان امروز
27 نفر
بازدید این صفحه
4 نفر
کاربران آنلاین
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
تنظیمات قالب